Gratis workshops op 5 oktober 2024

| gratis workshops

freeworkshop.jpg

Wil jij graag proeven van 3 inspirerende workshops?  We zoeken enthousiaste deelnemers voor onze gratis workshops op zaterdag 5 oktober in Antwerpen. Op het programma: een namiddag interactieve workshops rond Opkomen voor jezelf, Productiever zijn met Outlook en Geef nooit korting! Een uitgelezen kans om je skills bij te werken in een ontspannen en interactieve sfeer.

Grijp je kans en neem deel aan deze 3 gratis workshops.

  • Wanneer: zaterdag 5 oktober 2024 van 13u tot 18u
  • Waar: Antwerpen (Wilrijk)
  • Wat: Je neemt deel aan 3 workshops

Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen?
 
We zoeken gemotiveerde, enthousiaste personen die actief willen deelnemen aan 3 opeenvolgende workshops en vrij zijn op zaterdag 5 oktober 2024 van 13u tot 18u
Tijdens de workshops worden beeldopnames gemaakt voor een korte trailer. Je hebt er dus geen probleem mee om in beeld te komen tijdens en eventueel na de workshops voor een korte reactie. (bekijk hier een voorbeeld van een vorige workshop)
Je bent ouder dan 18 jaar en Nederlandstalig.
Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt! 
 
Wat houden deze workshops precies in?
 
Productief met Outlook - met Johnny da Paixão
De constante stroom van e-mails kan je productiviteit ondermijnen en het moeilijk maken om het overzicht je bewaren over je workflow. In deze workshop krijg je concrete tips en tricks om van Outlook een echte productiviteitmachine te maken. Resultaat: meer efficiëntie en tijdwinst. 
 
Opkomen voor jezelf - met Véronique Hoex
Hoe zorg je ervoor dat jouw stem gehoord wordt, zonder je kracht te verliezen? In deze workshop leer je met meer zelfvertrouwen en op een respectvolle manier je grenzen aan te geven en je belangen te verdedigen. 
 
Geef nooit korting - met Jan Buermans
Hoe reageer je als een klant om korting vraagt? Klanten willen geen korting. Ze willen alleen zekerheid dat ze een faire prijs betalen.  In deze workshop krijg je tips en technieken om te ontsnappen aan de prijsdruk en ook hoe je deze situatie kan omdraaien in een voordeel voor de klant en je organisatie.
 
Hoe ziet deze dag er uit?
 
13u Ontvangst met koffie en frisdrank
13u30 Productief met Outlook - Johnny da Paixão
14u30 Opkomen voor jezelf - Véronique Hoex
15u30 Break
16u Geef nooit korting - Jan Buermans
17u Netwerkdrink
18u Einde
 
 
Hoe kan ik me aanmelden?
 
Via onderstaand formulier kan je jezelf kandidaat stellen voor deze unieke gratis workshops op zaterdag 5 oktober 2024.
 
Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!